Гледайте "Един свят: Заедно вкъщи" по NOVA сега

Концерт събира едни от най-големите звезди на музиката на Великден. „Eдин свят: Заедно вкъщи” е глобална инициатива в подкрепа на фонда за борба с коронавируса към Световната здравна организация.

Съорганизатор на инициативата е поп иконата Лейди Гага, а NOVA е партньор на специалното телевизионно събитие. 

Прочутите „Ролинг стоунс“ се включват също в инициативата "Един свят: Заедно вкъщи".

Британските рокаджии ще участват в концерта в чест на здравните работници на първа линия в борбата с коронавируса. Те обявиха, че с радост се присъединяват към благородната инициатива и ще участват от домовете си, спазвайки изолация.

„Зрителите на NOVA го гледаха в 03:00 часа през нощта, когато се излъчи по цял свят, а повторението е в неделя от 12.30, веднага след обедните новини.

Най-елитните телевизии ще имат възможността да излъчат този концерт, на който ще бъде пълно със звезди. Те ще се включват от домовете си заради призива за социална изолация”, заяви журналистът на NOVA Ива Софиянска- Божкова.

По думите й това е най-голямата подобна онлайн изява, която някога се е случвала в света. Списъкът с изпълнители, които ще участват, включва над 100 имена.

„Лейди Гага успя да обедини целия звезден елит на планетата. Ще има много излъчени лични истории на хора, сблъскали се с COVID-19, както и на хора от първа линия - докторите”, обясни още Ива Софиянска- Божкова.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.