Кръщенето е едно от най-важните събития в живота на човек

Кръщенето е един от най-важните моменти в живота на всяко християнско семейство. Много родители избират да кръстят децата си, докато те са още мънички. Така направиха и някои от известните български двойки, които споделиха много снимки от празника си в социалните мрежи.

Само преди дни, на 12 септември, Теа и Наум Шопов кръстиха малката Амая, съобщи CoolKids.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12.09 ✨ кръстницата @aqminkova и християнката Амая✨ Толкова емоции в един ден, споделени с най-близките ни хора. Благодаря ви❤️🍀 Едно съвършено малко същество стана член на едно още по-голямо семейство! Споделям с усмивка и част от емоциите по време на ритуала: Амая се опитваше да надпеее хора с плач. Ама много плач. През цялото време🙋🏽‍♀️ на майка ми и прилоша, та част от гостите се заеха с тази ситуация.. И за капак, отне известно време докато успеем да намерим кичурче коса на Амая, което да бъде отрязано 👶 ❤️😅 ----- Реших, че ще организирам сама цялото събитие, като съберем най-близките ни хора в двора на кооперацията ни. На случаен принцип в интернет намерих кетъринг фирма, която отдава шатри, столове, маси и посуда. Много сполучливи - казват се Есънс кетъринг. За декорацията на целия двор и кътчето за снимки се погрижиха @_balloon.bar_ . Страхотни са, работят много сърцато и могат да направят чудеса от всяко място! Тортата, разбира се е от джентълмените, които за пореден път са част от нашите семейни празници. @gentlemenscakes Рокличката на Амая е от @lapinhouse_bulgaria 😎💕 На кратко - един от най-хубавите дни за нашето семейство ❤️

A post shared by Tea (@teaminkova) on

"Споделям с усмивка и част от емоциите по време на ритуала. Амая се опитваше да надпее хора с плач. Ама много плач. На майка ми и прилоша, та част от гостите се заеха с тази ситуация. И за капак, отне известно време, докато успеем да намерим кичурче коса на Амая, което да бъде отрязано", сподели майката Теа.

Дъщерята на Преслава стана на 2 годинки (ВИДЕО+СНИМКИ)

Сред известните личности, които направиха децата си християнчета през последните дни, бяха и певицата Йоанна Драгнева и нейната половинка Мирослав Димитров. Двамата избраха катедрален храм "Света Неделя" за празника на детенцето си.

Звездни БГ бебета: Известни личности показаха наследниците си (СНИМКИ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашето християнче АннМари и любимата ни кръстница Анна ❤️

A post shared by Joanna Dragneva (@joannadragneva) on

Друго звездно семейство също кръсти своя наследник. Дани и Алекс Петканови споделиха мил кадър от кръщенето. Те кръстиха сина си Габриел навръх 6 септември в храма "Свети Седмочисленици" в София.

"Днес освен национален празник, имаме и друг повод за радост - кръстихме Габриел! Вече официално е християнче, а негова кръстница е Ваня Щерева. Обичаме те, дете! Бъди винаги благословен, обичан и щастлив!", написа щастливата майка в Instagram.

 

На същата дата бе кръстена и дъщеричката на Деси Цонева - Бианка-Димана.

Къде релаксират родните звезди преди коледните празници? (СНИМКИ)

Наум и Теа кръстиха дъщеря си (СНИМКИ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.