Британецът загатна за мач с Фюри

"Световният шампион Антъни Джошуа бе щастлив след победата си над Кубрат Пулев. Британецът нокаутира родния боксьор в деветия рунд след зрелищно кроше в главата. Така той запази трите си титли в тежка категория, пише Gong.bg.

Минути след края на срещата Джошуа публикува снимка със заглавие: "Не е нужно да се доказваме пред другите, а пред самите себе си. Тя бе последвана от видео с нокаута, озаглавено: "Благодаря, че намина".

БИТКА В 9 РУНДА: Кубрат се би лъвски, но отстъпи пред Джошуа (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Беше труден мач. "Уембли Арена“, чувате ли ме? Нека вдигнем малко шум. Чухте какво говорехме в петък, но тук трябва да говорим по-малко. Направих това, което мога най-добре - да вкарвам удари в комбинации. Нека по-малко говорим. Не обичам да давам интервюта, аз говоря на ринга. Нека сега празнуваме Коледа, нека всички са щастливи“, заяви Джошуа.

СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК

В отговор на журналистически въпрос той загатна за предстоящ мач с Тайсън Фюри и каза, че няма търпение да се срещнат на ринга. Според него няма значение кой ще е следващият му съперник и ако публиката иска това да е Тайсън Фюри, значи ще е Фюри.

Малко след края на срещата Тайсън Фюри се обърна към Джошуа. "Аз искам този мач. Искам го сега! Ще го нокаутирам за не повече от 3 рунда. Попитаха го за мача с мен и той отново не каза нищо, страхливец", каза той в клип публикуван в Twitter.

Кобрата към Джошуа: Запомни кой съм

ВСИЧКО ЗА ТИТАНИЧНИЯ СБЛЪСЪК МЕЖДУ ПУЛЕВ И ДЖОШУА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.