Певецът не успя да пребори коронавируса

Днес в храма „Св. Седмочисленици“ се състоя поклонението пред вокалиста на група P.I.F. Димо Стоянов. Да изпратят музиканта в последния му път дойдоха много негови приятели, колеги, актьори и почитатели.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

„Димо беше някой, на който аз бях фен. Много ми харесваше неговата театралност, когато прави музика. Беше много добро момче, много добър човек и не е случайно, че толкова много хора го обичаха”, каза музикалният продуцент Станислава Армутлиева.

„Димо беше страхотен човек и много светла душа. Голяма загуба за българската музика, за българската култура. Тъжно е наистина”, каза певецът Владимир Ампов – Графа.

„Уникален талант. Носеше детско сърце. Беше прекрасен човек и приятел”, каза актьорът Деян Донков.

Съпругата на Димо от P.I.F.: Любов моя, сърцето ми отлетя с теб!

А в родния град на изпълнителя - Варна, стотици цветя полетяха към морето. Десетки фенове и приятели на Димо се събраха пред едно от заведенията, в което група P.I.F. са правили някои от най-емблематичните си участия.   

„Димо беше прекрасен човек, светъл, невероятно талантливо момче и за съжаление всичко приключи за него. Надявам се да е на по-хубаво място”, каза музикантът Валери Ценков.

Церемония в памет на Димо от P.I.F. на плажа във Варна (ВИДЕО)

България ще запомни вокалиста на P.I.F. с уникалния му талант, човечност и доброта, както и с неповторимата музика, която подаряваше емоции на хиляди фенове.

С какво ще запомнят Димо от P.I.F. най-близките му хора (ВИДЕО)

Почина вокалистът на група P.I.F. Димо Стоянов

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.