Той разкри и някои любопитни неща около престоя си в африканската страна

Българския боксьор, Тервел Пулев, сподели, че е получил контузия преди последния си мач в Танзания. Това разкри той в предаването „На кафе“ по NOVA, пишат Gong.bg.

СЛЕД ПОБЕДАТА: Тервел Пулев с емоционално обръщение към всички българи

Тервел разкри и някои любопитни неща около престоя си в африканската страна, като подробности може да чуете в прикаченото видео.

„Субективизмът в бокса никак не е малко. Всеки, който се занимава със спорт, знае, че субективната съдийска оценка е ключова за успехите ти. Боксът е един път, на който трябва да се отдадеш напълно. Зад кулисите не се вижда работата, която трябва да се положи, вижда се само резултата на ринга“.

„Имаше много спънки и преди мача в Танзания. Преди срещата се контузих сам, хипер разтягане получих на последната тренировка. Бях много притеснен преди мача, трябваше да вземам противовъзпалителни. Това го казвам за пръв път тук. Това е постоянна част от нещата. Няма как и да се откажа от вече уговорен мач“.

„Вече се водят разговори за следващия ми мач. Аз продължавам да се подготвям, за да може да съм готов и във форма, когато настъпи моментът“, сподели родният боксьор.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.