Тя идва в изявление

Бъкингамският дворец с първа реакция след шокиращото интервю на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри. Те разпространиха изявление, в което се казва, че са загрижени за обвиненията в расизъм от член на кралското семейство и ще разгледат въпроса.

След интервюто на Хари и Меган - какви са реакциите на Острова

"Цялото семейство е натъжено да разбере в подробности какво предизвикателство са били последните няколко години за Хари и Меган", се казва в изявлението, което идва след излъчването на интервюто на Острова вчера.

BREAKING: Buckingham Palace releases statement on behalf of Queen Elizabeth following Prince Harry and Meghan's...

Публикувахте от ABC News в Вторник, 9 март 2021 г.

Меган пред Опра: Мислех за самоубийство, чувах коментари за цвета на кожата на Арчи

"Повдигнатите въпроси, конкретно и този за расизъм, предизвикват загриженост. Те се приемат много сериозно и ще бъдат обсъдени в кралското семейство. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат обичани членове на семейството", се казва още в изявлението.

СЕКС, ЛЪЖИ И АБДИКАЦИЯ: Скандалите в британското кралско семейство (ГАЛЕРИЯ)

Шокиращото интервю предизвика и много реакции по целия свят. Някои смятат, че времето за подобни изказвания е абсолютно неподходящо. Други аплодират смелостта на младата двойка. 

 

 

В интервюто, което привлече средно 11 милиона зрители във Великобритания и 17 милиона в САЩ, не бяха спестени редица обвинения, отправени към Короната. Расизъм, психически тормоз, неравенство - коментарите на двойката разтърсиха света.

ПРИЗНАНИЕ: Меган и Хари се оженили тайно

Сред най-шокиращите обвинения, които Меган Маркъл отправи, беше това за расизъм срещу детето й Арчи. Тя намекна, че титлата “принц” му е била отказана заради опасения относно цвета на кожата му. Меган Маркъл получи значителна подкрепа от активисти из целия свят.