Певицата с емоционален разказ за тормоза, на който е била подложена

Тази седмица Мариян Станков - Мон Дьо ни представя певицата Таня Боева. След пет много тежки години певицата разкрива, че е жертва на психически и физически тормоз от страна на криминално проявени бизнесмени и полицейски шефове.

„Ситуацията, в която бях поставена не позволяваше нито физически, нито емоционално да работя, да творя. Това бяха едни постоянни атаки от организирана група хора, криминално проявени лица, част от които излежават присъди. Бизнесмени, шефове на полиция- такива хора се занимаваха с мен през последните години. Нямах възможност да се занимавам с творчество, беше въпрос на оцеляване за мен и моите близки”,споделя тя.

Яна Маринова: Изповедта на една дъщеря, преживяла ада на мрака

Всичко започва през месец септември на 2017 година.

„Бях спирана по улиците и заплашвана от внушителни фигури. Заплашваха ме, че с мен ще се случи най-лошото, че няма да виждам дете си. Това, което прочетох на страниците на разследването, за мен ми дава отговор защо се случи всичко това”, разказва още Таня Боева.

Повече от нейния разказ вижте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.