Новата продукция е все още без заглавие

Холивудските звезди Джордж Клуни и Брад Пит са приели по-ниски хонорари, за да може новият им филм да излезе и на голям екран, съобщи Контактмюзик.

Клуни и Пит, работили заедно през годините в множество успешни проекти като "Бандата на Оушън" и "Изгори след прочитане", се снимат в трилър, все още без заглавие, под режисурата на Джон Уотс ("Спайдърмен: Няма път към дома").

Екранните двойки с голяма химия, които си партнират в редица филми (ГАЛЕРИЯ)

В интервю за "Дедлайн" носителят на "Оскар" Клуни каза, че с Пит получили предложения за високи хонорари за участието си в продукцията. Той подчерта увереността си, че филмите могат да "живеят едновременно" и на голям екран, и на стрийминг платформите.

"Ние казахме, че бихме искали да вземем по-малки хонорари, ако така ще гарантираме, че ще има и прожекции в кината и ни отвърнаха, че това е страхотно", посочи Клуни. 

"Има много филми, които все още е забавно да се гледат на голям екран. Например комедията, която правим с Джулия Робъртс сега, е хубаво да се гледа в салон, пълен с хора", казва още актьорът.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.