Откроиха се Лейди Гага, Наоми Кембъл и Ема Уотсън

С пищни тоалети на червения килим на наградитеи БАФТА се откроиха Лейди Гага, Наоми Кембъл и Ема Уотсън.

Лейди Гага беше спряла своя избор на рокля дело на Ralph Lauren в емералдово зелено с дълъг шлейф. За създаването на тоалета й са били нужни 150 часа ръчен труд, както и 50 метра кадифе и коприна.

Салма Хайек беше заложила на тоалет от кадифе и, разбира се, типично в нейн стил – огромно деколте. Дизайнът е на модна къща "Баленсиага" и е в любимия на Салма лилав цвят.

Ариана ДеБоуз, актрисата от филма „Уестсайдска история“ на Стивън Спилбърг, беше сред най-ярките звезди на червения килим в слънчева рокля на Оскар Де Ла Рента.

Момичето на Бонд, Леа Сейду, блестеше в изискан тоалет на Луи Вюитон, обсипан със сребристи пера.

Хайли Бенет се открои в яркочервена рокля с принт на двойка протегнала ръце за прегръдка.

Наоми Кембъл модните критици оприличха на Мортиша от Семейство Адамс – дълга черна рокля по тялото и пригладена права коса моделът досущ приличаше на героинята.

Актрисата Мили Боби Браун се появи на червения килим с Джейк Бон Джоуви. От месеци медиите коментират връката на синът на Джон Бон Джоуви със звездата, но това беше първата им обща поява  - той в класически смокинг, тя – в асиметрична рокля с дантела.

Друга звездана двойка, която прикова вниманието на всички, беше Бенедикт Къмбърбач и съпругата му Софи Хънтър. Актьорът беше с брошка в цветовете на знамето на Украйна, изразявайки съпричастност с пострадалите от войната.

Вижте повече по темата във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.