Румен Бахов разказва историята на санкционирания шофьор

Явор Бакърджиев е собственик на тир. Той твърди, че е бил санкциониран заради снимка от тол камера, макар че не е минавал в този ден и час през мястото, където е монтирано устройството. Мъжът представи доказателства, но първоначално от Пътната агенция бяха категорични, че камионът е нарушител.

„Пълен абсурд”: Дворът на семейство се превърна в езеро

Една история, в която добросъвестен водач реши да доказва, че не е извършил нарушение, а Пътната агенция даде пример за джентълменско поведение и направи всичко възможно, за да защити имиджа си.

От тол агенцията първоначално бяха категорични, че на посочените дата и час камионът на Бакърджиев е преминал през стационарните камери, засекли нарушение. Собственикът на камиона обаче твърди, че има неоспорими доказателства, че по това време превозното средство се е намирало извън територията на страната. Впоследствие националното тол управление направи проверка, въз основа на жалба, подадена от потърпевшия, която установи, че няма нарушение от този камион. Ръководството на Агенция „Пътна инфраструктура” разпореди проверка и на техническата изправност на всички 295 контролни рамки и увери, че наложената глоба ще бъде отменена.

"ПЪЛЕН АБСУРД": Работници пробиха стена и влязоха в чужд апартамент

Цялата история гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.