Тя винаги се е борила за нещата, в които вярва

За нея битките и победите не са чужди, дали в живота или на сцената. Емануела винаги се е борила за нещата, в които вярва. Може би затова се откроява като една от най-ярките звезди на родната музикална сцена. 

"Когато аз станах певица, нямаше много достъпност до медии. За да се случи интересно около някого, задължително трябваше да има скандали. Залагаше се на много по-евтин пиар. В някои отношения съм намерила себе си, знам какво искам и какво ми трябва. Харесвам живота си такъв, какъвто е. Постигнала съм мир със себе си, но преди съм правила грешки. На етап от живота си, в който искам да бъда жена, искам мъж с главно М, който да ме води", обясни тя.

Певицата разкри, че не ѝ е трябвал богат мъж. "Оставяла съм обществото да си мисли, че някой ме е издържал, при положение, че съм изкарвала повече пари. Не ми е трябвало някой да ме издържа. Гледам в песните ми да има нещо, което да обобщава чувствата ми", каза още Емануела. И определи музиката като магия, която лекува. 

Повече вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.