"Най-важното е да вярваме, че доброто ще победи", убеден е Васко Кръпката

„Да бъде годината ни пълна с всякакви блага – душевни и материални. Внимавай с какво си пожелаваш – ако са само материални…”.

Това пожелание отправи в предаването „Твоят ден” по NOVA News актрисата Гергана Стоянова, чийто глас чуваме от навигационната система за България и от аудиосистема в помощ на хора със зрителни проблеми.

Според музиканта Васко Кръпката – „Не ме е страх да има трудности, нека да е трудно, важното е да слушаме R and R и да се зареждаме с хубава музика и ще преборим всичко лошо”.

За Гергана Стоянова: „всичко минава, важното е как преминаваш през него, колко си силен, дали изпускаш нервите си и дали успяваш да си стъпиш здраво на краката. Очаквам войната и пандемиите да свършат”.

„Най-важното е да вярваме, че доброто ще победи – и в тази война. Да вярваме в доброто и да не мрънкаме от сутрин до вечер. Животът е такъв, какъвто си го направим ние. Той може да е много хубав”, каза Васко Кръпката.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.