Той е в изключително тежко състояние

Трима души пострадаха при масов бой в столичния квартал „Люлин” в петък вечерта. Единият е в тежко състояние в реанимацията на „Пирогов”. През нощта е бил опериран. Той е с изключително сериозна фрактура на едната подбедрица, съобщават от лечебното заведение. По думи на близките му мъжът е с ампутиран крак. 

Останалите двама мъже са с прободни рани. Единият е бил откаран във ВМА, а другият в УМБАЛ „Света Анна”. Те са били изписани и задържани в 9-о РПУ.

Меле в столичния квартал "Люлин", трима души са тежко ранени (ВИДЕО+СНИМКИ)

Скандалът между двамата братя - Михаил Бериша и Александър Стоянов и третия мъж ескалирал бързо. Михаил и Александър се качват в колата си, когато другият мъж започва умишлено да ги блъска с джипа си. Свидетел на всичко това става Сашо.

"Джипът обикаляше нагоре-надолу. Удари 2 автомобила няколко пъти", споделя очевидецът.
Част от живущите в района коментират, че е възможно зад спора да стои наркоразпространение.
"Синовете ми по никакъв начин не са замесени с наркотици. Малкият е готвач. Големият ми син също работи", каза майката.
 
В СГП ще бъдат докладвани материалит за умишленото транспортно произшествие, а в зависимост от това колко тежки са раните на участниците в скандала, ще се реши в коя прокуратура да бъдат внесени материалите.  

Няколко часа след саморазправата, докато мястото още беше пълно с полиция, се стигна до нов бой и арести.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.