Френският национал ще претърпи и санкция

Проблемите около Килиан Мбапе се задълбочават. Французинът може да не бъде картотекиран за Шампионската лига от настоящия си клуб ПСЖ. Парижани искат да го продадат, за да не го загубят без трансферна сума след изтичането на договора му следващото лято.

Желанието на Мбапе е да изпълни контракта си с парижани, а след година да премине в Реал Мадрид. Ръководството на тима от френската столица излезе с официална позиция в която определя исканията на суперзвездата за нахални, а поведението му за недостойно.

Килиан Мбапе удари с топка в лицето фенка на трибуните (ВИДЕО)

Френският национал ще претърпи и санкция. Според информации в медиите той може да не бъде картотекиран за участие в Шампионската лига. Асоциацията на професионалните футболисти във Франция обяви подкрепата си за Мбапе.

Организацията определи действията на ръководството на ПСЖ, като психически тормоз и призова да бъдат уважени исканията на футболиста. Интерес към Мбапе има от редица тимове, сред които, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Челси и Ал Хилал, но 24-годишият нападател иска да играе само и единствено в Реал Мадрид и дори е готов да изчака една година, за да премине в "Кралския клуб" със свободен трансфер.