Докато играчите се прибирали към тунела за почивка, португалецът побеснял

Кристиано Роналдо изпусна нервите си в края на първото полувреме на мача от азиатската Шампионска лига срещу "Шабаб" и "Ал-Ахли". Докато играчите се прибираха към тунела за почивка, португалецът първо се разкрещя на съдията, а след това блъсна в гърдите мъж на терена, който искаше да си направи селфи със звездата, съобщи gong.
 
Гневът на Кристиано бе породен от два спорни момента в наказателното поле на противника. Той първо падна след единоборство със защитник, а след това топката срещна ръката на съперник след негов удар със странична ножица.

Роналдо скандализира феновете на отбора си, след като се прекръсти на терена (ВИДЕО)

 

След съдийския сигнал за край на първото полувреме при резултат 1:1, 38-годишният Роналдо започна да крещи на главния рефер от Китай - Фу Минг, размахвайки ръка пред лицето му. На път за съблекалнята той сложи пръст на окото си няколко пъти и извика: "Събуди се, събуди се, по дяволите!"

Японче се разплака заради Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

В този момент на пътя му се изпречи мъж от служебните лица на мача с намерение да си направи селфи с него. Ядосаният Роналдо обаче не само че се спря, а блъсна човека в гърдите.