Убийството е извършено с огнестрелно оръжие

Мъж застреля съпругата и дъщеря им в пазарджишкото село Черногорово, след което се самоуби. Информацията беше потвърдена от източници на NOVA.

"Двойно убийство с последвало самоубийство се разследва от криминалисти от областната дирекция на МВР в Пазарджик, под надзора на Окръжната прокуратура." Това съобщи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

Простреляха мъж край язовир в Гълъбово

Той уточни, че сигнал за случилото се е получен тази сутрин на телефон 112 около 09.30 ч. Пристигайки на мястото екипите на полицията и "Спешна помощ" са установили безжизнените тела на мъж и жена на 71 години, както и на 45-годишната им дъщеря.

"По първоначално събраните данни се касае за двойно убийство, което е последвано със самоубийството на извършителя", посочи още Стоянов.

На мястото се извършва оглед от дежурна група, съставена от разследващи полицаи, криминалисти, експерти, съдебен лекар и полицейски инспектори. По случая се води досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура - Пазарджик.

Извършителят не е криминално проявен. Имал е разрешение за оръжие, бил е ловец. Имал е пистолет и две ловни пушки. От Прокуратурата заявиха, че най-вероятното причина за престъплението е семеен скандал. Дъщерята е живеела от дълги години в чужбина. 

Източник: Николета Манджукова, БТА