Ресторант в Обединеното кралство изложи публично капризния влогър

Ресторант в Обединеното кралство изложи публично дръзък инфлуенсър, който поиска да яде безплатно в тяхното заведение поради предполагаемия си статус на знаменитост. Историята стана много популярна в Instagram.

„О, каква изненада!“, пишат в страницата на базирания в Манчестър ресторант Lucky Ramen and Sushi в публикацията, описваща случката. „Още едно вълнуващо лично съобщение от "суперзвезда" със синя отметка, която иска безплатен празник в замяна на пост в Instagram.“

Момиче стана хит в интернет - влезе през прозореца, защото си забрави ключа след разходка на кучето

След това от мениджмънта споделиха екранна снимка на искането за бартер на неназования интернет лакомник, което гласеше: „Хей, съжалявам, знам, че предупреждавам късно, но утре съм в Манчестър и търся място за брънч с моя партньор. Бихте ли били готови за сътрудничество с моя за публикация в моето стори и страница?“, пита неназованият влогър.
Lucky Ramen and Sushi казаха, че не се нуждаят от такава реклама, за да си плащат сметките: „Просто сме развълнувани, че оценявате храната ни, но... ценим плащащите клиенти още повече“, добавят от заведението.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase