Разводът на двамата актьори е към своя финал

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли почти приключва. Според Daily Mail актьорът се е отказал от споделено попечителство над децата с бившата си. Източник твърди пред медията, че двойката в момента е в процес на преговори.

Докато Брад първоначално държеше на споразумение 50/50, свързано с шестте им деца, близък до тях разкрива, че той вече не оспорва въпроса, но пък ще има право на посещения. Това означава, че  Анджелина ще запази основното физическо попечителство над наследниците им. Един от факторите за това решение е, че голяма част от децата вече са пораснали. Само Шайло, Нокс и Вивиен все още са непълнолетни.

Брад Пит показа 27 години по-младото си гадже (СНИМКИ)

Смята се, че по-големите Мадокс, Пакс и Захара имат трудни отношения с баща си. В медиите отдавна се говори, че осиновеният син на Брнаджелина Пакс не разговарял с баща си от много време. Дори се твърди, че той вече не го смята за свой родител. Захара пък се представя с фамилията Джоли", а не Пит, както е нейното истинско име.

Раздялата си Пит и Джоли обявиха през 2016 г. Основната причина се оказа предполагаема физическа свада, докато семейството пътувало с частен полет заедно с шестте си деца. По-късно Анджелина обяви в пресата, че Брад е душил едно от децата по време на спора и ударил друго в лицето, карайки нея и децата да се чувстват като заложници и да треперят от страх.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase