Тя се завърна на сцената след изключително тежко заболяване

С впечатляваща церемония в Париж бяха открити XXXIII Летни олимпийски игри. Шоуто продължи близо четири часа, предлагайки много красиви и невиждани досега моменти.

Селин Дион може да се завърне на сцената на откриването на Олимпиадата

Кулминацията на спектакъла беше грандиозното завръщане на канадската певица Селин Дион, която се качи на голямата сцена след тежко заболяване. Тя изпя "Химнът на любовта" на легендата Едит Пиаф от една от терасите на Айфеловата кула.

„За мен е чест да участвам тази вечер, за церемонията по откриването на Париж 2024 г., и съм изпълнена с радост да се върна в един от любимите си градове! Най-вече съм толкова щастлива да празнувам тези невероятни спортисти с всичките им истории за саможертва и решителност, болка и постоянство. Всички вие бяхте толкова фокусирани върху мечтата си и независимо дали ще вземете медал или не, надявам се, че това, че сте тук, означава, че тя се е сбъднала за вас! Всички вие трябва да сте толкова горди, знаем колко усилено сте работили, за да бъдете най-добрият от най-добрите. Останете концентрирани, продължавайте, сърцето ми е с вас”, написа певицата във своя Facebook профил.

Припомняме, че мегазвездата разкри през есента на 2022 г., че страда от рядка неврологична болест - синдром на скования човек. Неотдавна тя сподели, че преодоляването на това автоимунно заболяване е едно от най-трудните преживявания в живота ѝ. Последният концерт на Селин Дион беше в САЩ, през март 2020 г. 

 Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: Спец. кореспондент на БТА Димитър Вельов