Сигнал за забелязан велосипед край необезопасената шахта е подаден около 15:40 часа

Мъж е починал след падане в необезопасена шахта на булевард "Александър Стамболийски" в Пловдив, предаде кореспондентът на БТА в Пловдив Пресиана Вълканова.

Сигнал за забелязан велосипед край необезопасена шахта в зоната на ремонтните дейности на пътното платно на кръстовище между ул. "Братя Бъкстон" и бул. "Александър Стамболийски" е получен на тел. 112 около 15:40 часа, съобщават от пресцентъра на полицията в Пловдив. В обаждането си подателят е изразил предположение, че най-вероятно велосипедистът е паднал в шахтата.

Насоченият натам екип на Първо районно управление е установил безжизнено тяло на мъж, а смъртта му е била потвърдена от съдебен лекар. Предприети са действия за изваждане на тялото съвместно със служители на пожарната. Местопроизшествието е запазено, предприети са действия за установяване самоличността на мъжа, както и обстоятелствата около падането му в шахтата. 

По първоначална информация няма данни за насилие, допълниха от Областната дирекция на МВР - Пловдив. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase

 

Източник: Пресиана Вълканова, БТА