То е под надслов „Раздвижи „Триадица“ – обнови квартала

В събота от 9:30 до 14 часа София ще бъде домакин на благотворителното събитие „Раздвижи Триадица“. То ще се проведе на голямата поляна в Южен парк, до фонтана откъм бул. „Витоша“, и има за цел да събере средства за обновяването на градинката на летеца в кв. „Иван Вазов“.

Това не е просто още едно събитие на открито – това е възможност за цялото семейство да се забавлява, да се движи и същевременно да допринесе за по-красив и уютен квартал, твърдят организаторите. Сърцето на този проект е желанието им да върнат на общността едно от любимите ѝ кътчета, като го направят по-приветливо за всички.

Програма за цялото семейство

Програмата на „Раздвижи Триадица“ обещава да предостави много възможности за забавление и спорт. Инструкторите ще водят безплатни тренировки на открито, подходящи както за напреднали, така и за начинаещи. Това е шанс за всеки, който иска да се раздвижи, да го направи под ръководството на професионалисти в една позитивна и подкрепяща атмосфера. За най-малките гости на събитието екипът на ЧДГ „Слънчеви приказки“ и творците от „Приказки по ноти“ са подготвили творчески занимания, които ще развълнуват и вдъхновят децата и техните родители. Те ще могат да рисуват, да творят и да участват в различни занимания, които ще ги накарат да се забавляват. Едно от най-вълнуващите преживявания на събитието ще бъде срещата с представители на Българския соколарски съюз. Те ще представят своите величествени птици – истински соколи и орли, с които посетителите ще имат възможност да се запознаят отблизо. Ще има и възможност за снимки с тези невероятни пернати, което ще остави траен спомен у всички присъстващи, без значение дали са малки, или големи.

Томбола с атрактивни награди

Всеки, който се регистрира и вземе участие в събитието, ще има възможност да участва в специална томбола с изключителни награди. Сред тях са уикенд за двама в Банско, ваучери за магазин за ядки, спортни подаръци, абонамент за солна стая и други. Освен това, всички участници ще могат да се пробват и на колелото на късмета, където ги очакват още приятни изненади.

Защо да участвате?

„Раздвижи Триадица“ е повече от спортно и развлекателно събитие. Това е възможност да направим нещо значимо за нашия квартал.  Всеки събран лев ще отиде за обновяването на градинката на летците, с цел да я превърне в по-красиво и подходящо място за игра и отдих”, казват организаторите.

Как се събират средствата?

Всички занимания са безплатни за посетителите, като даренията ще се събират в специална кутия, разположена на място.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!