Натоварен трафик и по пътя за Кулата. Интензивното движение и лошото време станаха причина за редица пътни инциденти в късния следобед на пътя София-Кулата...

Натоварен трафик и по пътя за Кулата. Интензивното движение и лошото време станаха причина за редица пътни инциденти в късния следобед на пътя София-Кулата.


На международния път за Гърция днес подобни гледки не бяха рядкост. Лошото време в последния работен ден за тази седмица допълнително усложниха пътната обстановка.


За предстоящите три почивни дни по международния път за Гърция ще има засилено полицейско присъствие. От КАТ предупреждават шофьорите да бъдат особено внимателни в района на Кресненското дефиле и прохода Предел.


Повечето от нас ще пътуват за празниците, но знаем ли какво време ни очаква на Гергьовден и следващите почивни дни?


У нас през следващите дни ще продължи да духа слаб до умерен северозападен вятър и ще остане хладно! Времето ще раздели страната на две - западна, където през почивните дни ще има много слънчеви часове и временни увеличения на облачността и източна, там и през трите дни ще е облачно и ще продължи да превалява дъжд. Така ще е до понеделник, когато облаците навсякъде ще се увеличат и на повече места ще има превалявания.