Очакват се близо 30 000 фенове на националния стадион

Световната футболна квалификация между България и Дания предизвика сериозен интерес сред родните фенове. Очаква се на двубоя тази вечер на националния стадион "Васил Левски" да присъстват между 25 000 и 30 000 зрители.

 

От сутринта пред касите на сектор "А" има опашка от желаещи да закупят билети за мача, като със сигурност запалянковците ще имат възможност да се сдобият с ценните хартийки и непосредствено преди началото на сблъсъка.

 

Интересът към срещата е огромен, предвид силното начало на националите в кампанията за Мондиал 2014. Футболистите на Любо Пенев завършиха 2:2 с Италия и победиха с 1:0 Армения, което им дава добри перспективи да се борят за първите две места в групата. Останалите отбори в нея са Чехия и Малта.

 

С билети за мача тази вечер със сигурност ще се сдобият 45 малчугани от домове за сираци и деца в неравностойно положение. Полузащитникът Светослав Дяков, който е наказан и ще пропусне двубоя, ще раздаде пропуските, както и топки и флагове на Българския футболен съюз с трикольора на момчетата и момичетата от дом "Асен Златаров" и Социален учебно-професионален център "Княз Борис I ". Церемонията ще се състои пред централния вход на стадиона.