Венци Стефанов заяви, че Вуцов и екипът му ще водят Славия поне 2-3 години

Вили Вуцов официално бе представен като старши треньор на Славия. Той наследява на поста Мартин Кушев, който напусна в четвъртък "белите" след осем поредни мача без победа в първенството. Вуцов застава за втори път начело на Славия след като бе начело на тима между 2009 и 2010 година.

"Безкрайно щастлив съм, че мога да започна да правя нещо, което след децата си обичам най-много – да работя в сферата на футбола. И предния път казах, че тук се чувствам вкъщи. Наистина е така, защото и като футболисти изкарах хубави години, а и годината като треньор бе положителна. Това, че се връщам, значи, че хората в Славия са го оценили“, заяви Вуцов при представянето си.

Договорът му е за две години и половина, а в щаба му влиза Асен Букарев, който ще бъде първи помощник на Вуцов. В отбора остават Валентин Захариев и Войн Войнов.

"Аз поемам вината за представянето дотук, надявам се с този избор да поправя грешката си. Доста слабо се представяме до момента и реших отново да поверим отбора на Велислав. Той и екипа му са хората, които ще продължат да водят Славия, поне по мое желание, 2-3 години. При положение, че дават път на младите и направят отбора боеспособен и Славия да бъде този отбор, който всички привържениците и ръководители на Славия искаме да бъде“, сподели президентът на клуба Венцеслав Стефанов.