Милка Гюрова няма възможност сама да направи ремонт на покрива, съседите й отказват

Жена с алергия към влагата вече 30 години живее, заобиколена от мухъл и плесен, защото няма възможност сама да направи ремонт в апартамента си.

С течащ покрив и изгнил под ще посрещне Милка Гюрова Коледните и Новогодишните празници. Жената обяснява, че няма пари сама да направи ремонта на покрива, а съседите отказват да й помогнат с години.

„Когато се нанесох, бях с алергия към влага, плесен и мухъл. С течение на времето заради това, което става в жилището, съм със заболяване бронхиална астма и вече имам сериозни проблеми със сърцето. Тази година влизам два пъти в болница заради сърцето. Не срещам разбиране от входа, господин Матев, който се води нещо като домоуправител, беше уговорил да се направи входа, да се направят тръбите и след това да се направи покрива. Но когато стигна до покрива, нещата се закучиха”, обяснява жената.

Милка Гюрова с горчивина ни разказва през колко перипетии е минала и резултат в крайна сметка няма.

„Ходих в общината, това беше през май месец, точно преди да вляза първият път в болницата. Там пред очите ми една от дамите, които се занимават с тези въпроси, се обади по телефона и му каза, че това е предупреждение за глоба. Митев отговори: „Имам влиятелни приятели, никой нищо не може да ми направи”, разказва Милка Гюрова.

И въпреки че проблемът е на целия етаж, всеки се оправя самостоятелно.

Повече по темата гледайте във видеото