Скандално изказване на Камата след мача с Локо (София)

Христо Стоичков нападна словесно за пореден път президента на БФС Борислав Михайлов. Повод за гнева на Камата бе домакинската загуба на неговия Литекс от Локомотив (София) и съдийството на Георги Йорданов.
 
„Не може един, който иска да бъде някакъв фактор в българския футбол, да е най-големият боклук. Не може да се подиграва с труда, не може да се подиграва 90 минути с труда. Да си вдига картони, където си иска, каквото си иска, чиста дузпа не дава, ами как да го направя, как да вляза при тези деца? И утре да ме сочат, че съм дал мача на Локомотив. Това ли да пишат утре? Тия мършляци! Да, оня с перуката е същият, където е във футболния съюз. Той също е боклук”, избухна Стоичков.
 
Той призова за пореден път за промени в БФС и не пропусна да посочи бившия си съотборник в националния отбор като главен виновник за случващото се в българския футбол.  
 
„То бива, бива тая простотия, ама чак пък толкова... На мен не може да ми писне. Специално този, дето по цял ден върви и не се прибира в България, няма да ми писне от него. Да, ще остана напук на него, да го е яд. Каква среща да търся с този, не му споменавай името (на Борислав Михайлов – бел.ред.) Докато някъде не го хвана, да го пребия. Това ще стане. Ако си мисли, че е много голям президент, ще е единственият в историята, който няма да отиде да гледа неговия отбор на световно първенство, а ще ходи само на екскурзии”, завърши наставникът на Литекс.