Коментарите са по повод интервюто на бившия земеделски министър в предаването ДИКOFF

Бившите колеги на Мирослав Найденов отрекоха опити за натиск върху тях от Цветан Цветанов, докато са били министри. Част от бившите в кабинета "Борисов" обясниха, че никога не са се чувствали подслушвани. 


Коментарите са по повод интервюто на бившия земеделски министър в студиото на предаването ДИКOFF по Нова. Тогава Найденов обясни, че в Министерския съвет дори е имало скандали заради това, че министрите са били подслушвани.

  
Депутатите на ГЕРБ обстойно коментираха други твърдения - тези на новите управляващи. Те определиха като манипулации и спекулации твърденията за лошото финансово състояние на държавата и опасността да изгубим пари от европрограми.


По темата АЕЦ „Белене” от ГЕРБ предупредиха, че всички коментари, особено тези на управляващите, в момента се следят много внимателно от Русия и всяка дума можело да бъде използвана срещу нас в арбитражната процедура.

 

Повече подробности за това, което заявиха ексминистрите и депутатите от ГЕРБ Томислав Дончев, Лиляна Павлова, Ивайло Московски - гледайте във видеото.