Стефан Стефанов потърси Нова телевизия, за да каже своята версия

Стефан Стефанов потърси Нова телевизия. Той се представи като капитан на самолета, с който се е придвижил Цветан Василев. Легитимира се и със служебна карта. Стефанов донесе документи, с които да докаже, че не са изнасяни пари от страна на Василев.

 

Отрече шефът на КТБ да го изпраща

 

"Мога да каже, че като капитан с този самолет не са превозвани абсолютно никакви пари”, категоричен бе капитанът.

 

От документите, които той донесе в студиото на "Събуди се”, става ясно, че от 16 до 22 юни е бил във Виена със самолета на Цветан Василев. 

 

"Никой друг не е летял като капитан с този самолет, освен мен. Последно бяхме с него във Виена и се прибрах сам”, обясни Стефан Стефанов.

 

ВИП-трасето до самолета на Цветан ВасилевОтносно уволнението на шефа на ВИП-терминала на Летище София Борис Попов, капитанът коментира, че той е професионалист и през него не могат да минат никакви пари. 

 

"Лично аз имам крайно негативно отношение към него, но бих отишъл навсякъде да го защитя, ако той е уволнен, ако някакви пари са минали през ВИП-а”, заяви Стефанов.

 

По думите му не може с лека ръка да се обвинява Летище София, че може да пропусне някаква сума пари.

 

Екип на "Събуди се” заедно със Стефан Стефанов отидоха пред входа на ВИП-терминала, за да се опита да види частния самолет на Цветан Василев. Екипът успя да влезе без камери и видя, че вътре е пълно с камери и е невъзможно да мине товар, който да не бъде забелязан.    

 

Очаквайте кадри от цялото трасе до самолета и от самия самолет в следващите емисия Новини и утре в "Здравей, България".