Парите ще отидат за борба с рака на гърдата

Моделът Кейти Прайс планира да продаде силиконовите импланти от гърдите си. 36-годишната Кейти ще премахне имплантите си след няколко месеца. Те ще бъдат продадени, а средствата ще отидат за благотворителни организации, които за занимават с рака на гърдата. 

 

"Обичам ги, но ще ги продам по време на благотворително събитие за рака на гърдата. Дори ще ги надпиша и ще оставя автограф върху тях. След няколко седмици някой може да стане техен собственик", каза тя за вестник "Сън".

 

Размерът на естествения бюст на моделката е 32B, но тя го увеличи до 32DD, когато беше на само 19 години. Според нея сега бюстът й изглежда увиснал, след като роди две деца Джет, който е на 14 месеца, и Бъни на 2 месеца, съобщава БГНЕС.

 

"Много бързо родих двете деца и бюстът ми увисна", казва Кейти, която е майка на 5 деца. "Зная, че изглеждам нелепо, но това искат да виждат хората. Искам да поправя бюста си възможно най-скоро", добавя тя. На въпрос дали ще легне под ножа за пореден път, тя отговори положително. "Отново ще поправя гърдите си.Този път ще ги направя малко по-малки", каза Кейти Прайс.