В момента се водят преговори с фамилия Инджови и сина на Петър Манджуков - Ивайло

ЦСКА ще премине в ръцете на нови собственици до няколко дни, стана ясно след пресконференция на мажоритарния акционер Александър Томов. Той обяви, че в момента води преговори с фамилия Инджови и сина на Петър Манджуков - Ивайло. 

 

"Предстои преструктуриране на акциите в ЦСКА. Инджов и сина му са български индустриалци. Тези хора намериха време, сили и средства да помагат на клуба ни. В близките няколко дни ще завършим това, което сме започнали, но аз ще направя всичко възможно Инджов и други колеги да се приобщят към клуба. Знаете, че имам и политически ангажименти и ще ми е трудно да нося няколко дини под мишницата си. Не напускам изцяло клуба, ще участвам и финансово, защото знам колко е тежко положението. Идеята е ЦСКА да получи нова мощна финансова тяга", каза Томов. 

 

От своя страна Юлиян Инджов заяви, че спортно-техническия щаб остава и целта пред отбора е първото място, пише БГНЕС. 

 

"Основната цел на клуба е първото място и ако това не се случи след края на първенството, всички ще подадем оставки. Очаквам това да направи спортно-техническия щаб. Още в събота феновете да кажат какво искат от ЦСКА. Дали искат шампионската титла, или посредствен отбор. Няма да има промени в треньорския състав, а напротив - ще очакваме те да си изпълнят програмата. Както се очаква акционерите да изпълнят финансовите си ангажименти, така и ние очакваме те да изпълнят тяхната задача. Заплатите на футболистите и спортно-техническото ръководство ще останат, ако те си изпълнят целите", каза Инджов.