Фенове на "Лудогорец": Журналистът го провокира

 

„Домусчиев е публична личност. Не може да нарича някого олигофрен, защото така обижда хората, страдащи от такава болест или тези, които имат такива близки. За подобно нещо в едни цивилизовани държави той щеше да отнесе голяма глоба или да го привика прокуратурата". Това заяви PR-специалистът Нидал Алгафари за "Здравей,България" по повод обръщението "олигофрен", което собственикът на "Лудогорец" употреби спрямо журналист. 

 

"Това значи, че Бойко Борисов всеки път, като му задават такива въпроси, трябва да започва да бие журналистите", заяви Алгафари. 

 

В директно включване представител на националния фенклуб на "Лудогорец" заяви: "Ако аз поканя някого на рождения си ден и той започне да ме обижда, ще го изгоня, за да не разваля настроението. Журналистът го провокира".  

 

"Сигурен съм, че феновете на "Лудогорец" вътрешно не са съгласни с изказването на Домусчиев", контрира спотният журналист Николай Александров. 

 

"Този човек е достатъчно заможен, за да може да си позволи едни хора, които да вървят около него и да му обяснят, че когато си прекалил с алкохолните напитки, не е логично да излизаш пред медии и да говориш", заяви Алгафари.

 

Междувременно в социалните мрежи набира скорост кампания "Аз съм олигофрен", която идва във връзка с думите на Кирил Домусчиев.