Изненадваща задача на живо ще изпълнят Звездните стажанти в предаването "На кафе"

 

Тази вечер от 21.00 часа ще се излъчи първият епизод на най-новото предаване в ефира на Нова телевизия - „Звездни стажанти”. 14 от най-известните имена в българския шоу бизнес ще влязат в ролята на обикновени стажанти в името на благотворителните си каузи, а последната дума за всичко ще има Босът Стефан Шарлопов.

 

Предаването започва със задача, която на пръв поглед изглежда лесна, но на практика изисква креативност, стратегия, бързина, отборен дух и организация. Двата отбора  ще се впуснат в шеметна надпревара за продажба на дюнери. Звездите ще загърбят егото си и ще дадат всичко от себе си в тази задача, а след нея, още в сряда, един ще бъде уволнен. Какво ще каже строгият, но справедлив Бос на уволнения, кой ще пролее сълзи и защо – предстои да видим.

 

Единият отбор имаше привилегията да бъде подкрепен още в първата си изява от столичния кмет Йорданка Фандъкова, която намери време в натоварения си график да си купи дюнер в името на благотворителността. Нейният жест даде символичен старт на предаването „Звездни стажанти”. Надпревара с времето, борба със собственото си его, различия в характерите, изненадващи сълзи и много емоции очакват зрителите в първите два епизода на „Звездни стажанти”.

 

В деня на старта предаването „На кафе” ще излъчи на живо една от следващите задачи на Стажантите. В 11.00 часа двата отбора ще трябва да преодолеят сценичната треска и да успеят да презентират продукт по най-добрия начин в телепазарен прозорец на живо. От отборите и техните лидери зависи каква стратегия ще построят, за да се увенчаят с успех, а зрителите ще могат да видят какво се случва зад кулисите на тази задача и какъв е резултатът от нея в следващите епизоди на предаването.

 

Стратегия за продажби, рекламна концепция, маркетингови трикове, голяма доза личен чар и убедителност са сред задължителните качества, които 14-те звезди ще трябва да покажат в ефира на „На кафе” в 11.00 часа, за да успеят.

 

Какво разказа Стефан Шарлопов в „Здравей, България” преди старта на предаването и има ли вече интриги и скандали в отборите – разберете във видеото.