Двамата се сблъскаха преди мача

 

Гореща пресконференция се състоя днес между Кубрат Пулев и Дерек Чисора преди боя между двамата.

 

Още по темата

Мачът е в събота и ще бъде излъчван онлайн на Gong Play и по Diema Sport.

 

Двамата вече се сблъскаха – и то буквално – преди истинската „битка” на 7 май.

 

Чисора е известен с провокациите си преди своите мачове, а срещу Кобрата не пропусна да демонстрира своенравния си характер, отбелязва Gong.bg. Двамата боксьори стояха заплашително с опрени чела едно в друго, когато англичанинът използва ръцете си и опита да свали Пулев на земята. Кубрат реагира веднага и дори бе готов да удари съперника преди все пак двамата да бъдат разтървани.

 

 

"Няма да позволя цирковете на Чисора да ме разконцентрират", коментира Кубрат Пулев. Той се  закани да причини много болка на британеца Дерек Чисора. „Аз съм по-добър боксьор от двамата. Направих добър лагер. Готвих се дълго, дори прекалено дълго за съперник като него. Не казвам, че е слаб, но аз готов за всичко”, категоричен бе Кубрат Пулев и добави: „Надявам се и той да бъде добре подготвен, защото ще направя така, че да го боли през цялото време. Ще видим дали аз съм добре подготвен, или не, но той ще трябва да бъде научен какво значи уважение.”

 

„Концентриран съм върху този мач и върху този съперник. Не мисля за друго. Естествено искам отново да се бия за световната титла. Но за това ще говорим и ще анализираме с треньора ми след срещата”, каза още 34-годишният Пулев, който има 22 победи и само една загуба от Владимир Кличко. 

 

32-годишният Чисора, който има 25 победи и 5 загуби като професионалист, пък се закани да нокаутира българина преди края на 12-рундовия двубой.

 

Още спортни новини четете тук