Стотици фенове се събраха около французойка и ѝ направиха серенада

Обикновено сме свикнали да свързваме футболните запалянковци с хулигански прояви, но този път те показаха нежната си страна. Французойка се почувства по-велика от британската кралица.

Стотици фенове на Ирландия се събраха около красиво момиче в Бордо и ѝ направиха серенада. Видео показва как тълпата пее любовни песни. Феновете демонстрираха завидно добро настроение въпреки поражението с 0:3 от тима на Белгия, а един от тях дори спечели целувка от момичето, пише Vesti.bg.

Клипът, направен от един от запалянковците, започва с песента на Франки Вали „Can’t Take My Eyes Off You“ („Не мога да сваля очи от теб“) с думите „Ти си просто прекалено хубава, за да си истина, не мога да сваля очи от теб“.

Няколко от феновете дори падат на едно коляно и с ръка на сърцето си продължават да пеят с пълно гърло. Когато започва припева, момичето изважда телефона си и снима пеещата тълпа.

Следва още една песен – хита от 2000 г. на DJ Otzi „Hey Baby” („Хей, скъпа“). В крайна сметка един от феновете, който стои точно срещу момичето и вероятно е неин обожател, получава целувка по бузата.

 

По темата