Джо Пери колабира в неделя по време на концерт в Бруклин

Китаристът на американската група "Аеросмит" Джо Пери, колабирал в неделя по време на концерт в Бруклин, се надява в скоро време да бъде изписан от болницата и да възобнови гастролите си с бандата на Джони Деп "Холивуд вампайърс", предадоха БТА и ТАСС.
 
"Вампирите", в чиято формация участва и Алис Купър, ще свирят днес в щата Охайо без хоспитализирания Пери. Според пресаташето на бандата китаристът се чувствал добре и възнамерявал скоро да се присъедини към останалите членове на състава.
 
Според в. "Ню Йорк пост" Джо Пери е изгубил съзнание заради спиране на сърдечната дейност. Официална информация за това обаче не е разпространена. 
 
Пери не се е чувствал добре още преди концерта. След втората песен съвсем му прилошало, той отишъл зад кулисите и загубил съзнание. Алис Купър обяснил на публиката в амфитеатъра "Форд" на Кони айлънд в Бруклин какво се случва. Концертът е продължил без Пери.
 
Любителски клип, качен в интернет, показва как Пери сяда върху барабан на сцената, а след това си тръгва по средата на песента.
 
Групата "Холивуд вампайърс" е основана през 2015 г. Тя се състои от Пери, Купър и Джони Деп.