Подозира го в изневяра

Австралийската певица Кайли Миноуг развали годежа си с британския актьор Джошуа Сас, защото го подозира в изневяра, съобщиха в. "Дейли мирър" и БТА.

Поп изпълнителката е с разбито сърце, след като изхвърли от дома си в Западен Лондон бившия си 29-годишен годеник. Тя го подозира в интимни отношения с негова партньорка на екрана - 34-годишната испанска актриса Марта Милънс. 

СНИМКИ НА ДВОЙКАТА ВИЖТЕ ТУК

Миналия уикенд Кайли се появи за първи път без годежния си пръстен на снимка, публикувана в социалните медии от приятеля ѝ текстописец Грейс Баркър.

"Кайли е напълно съсипана и с разбито сърце", каза анонимен източник. 

Преди изпълнителката беше убедена, че Джошуа Сас е мъжът на живота ѝ, но вече не може да му има доверие. 

Марта Милънс. Снимка: Getty Images

Британецът и живеещата в Ню Йорк Марта Милънс се сближили по време на снимките на телевизионната романтична комедия "No Tomorrow in Vancouver" в Канада миналата година. Човек от екипа каза, че двойката "е близка от няколко месеца" и това е добре известно.

Преди да отпътува за Седмица на модата в Париж Кайли Миноуг е имала сериозни скандали с бившата си половинка. След като се прибрала, тя го помолила да се изнесе. Сега Джошуа Сас живее с родителите си в Леоминстър, графство Херефордшър.

Приятелите на 48-годишната поп звезда имаха съмнения относно връзката ѝ с британския актьор още от самото начало, тъй като той е с почти 20 години по-млад от нея. Двамата се запознаха по време на снимки за телевизионно шоу през лятото на 2015 г. Няколко месеца след това се сгодиха. 

Кайли, която се бори с рак на гърдата през 2005 г., беше снимана с измъчен вид преди няколко месеца. Тя изглежда плачеше в компанията на приятел в хотел в Сидни.

Раздялата означава още по-големи сърдечни терзания за певицата, която преди се срещаше с дълъг списък от известни мъже. Сред тях са актьорът Джейсън Донован, музикантът Лени Кравиц, певецът Майкъл Хътчинс, актьорът Оливие Мартинес и моделът Андрес Веленкосо.