От държавното обвинение посочват, че той е отправил закана за убийство

Полицейски шеф с обвинение заради "Суджукгейт". Бившият началник на полицията в Добрич Веселин Колев е уличен в това, че заплашил с убийство един от свидетелите срещу бившия вече депутат от ГЕРБ Живко Мартинов. Освен това злоупотребявал с власт. 

Синът на убития във Виноградец - задържан за дрога

Той е един от свидетелите срещу Живко Мартинов - бивш депутат, обвинен, че е изнудвал бизнесмен да му даде 4 т суджук. Получател на деликатесите трябвало да бъде премиера Борисов. Сега свидетелят Тихомир бил заплашван  от бившия шеф на полицията в Добрич Веселин Колев. От страх крие лицето си.

"Разследване": Мамят ли родните подсъдими с измислени болести?

„Насочи автомобила си към мен. Аз пресичайки булеварда, бях пеш и ме заплаши с убийство, ако се явя пред съда в София, за да свидетелствам срещу Живко Мартинов, с който е съучастник бившият директор на ОДМВР Добрич Веселин Колев”, обясни Тихомир.

Осъдиха трима каналджии в Германия за смъртта на 13 мигранти

Тази случка той разказал на спецзвено "Анрикорупция" и така Веселин Колев вече е с обвинение за закана за убийство. Има и второ. Сплашвал вещи лица да сменят заключенията от експертиза за тежка катастрофа на пътя, завършила със смърт.

Извършителят е бившият зам.-министър на финансите Красимир Катев, който е осъден на втора инстанция за убийство на двама в катастрофа.

Веселин Колев отрича всички обвинения. Той е с мярка за неотклонение „Подписка”, а разследването продължа. От тормоз са се оплакали и редови полицаи за това на кого да пишат акт за нарушение на пътя и на кого не.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.