Ивелина Колева изпълнява български народни песни

В рубриката „Говори с Ива” Ива Софиянска-Божкова се срещна със сестрата на певицата Преслава - Ивелина Колева. Двете имат три години разлика и са много близки. Ивелина Колева изпълнява български народни песни и още от малка се занимава с музика.

Преслава - различното лице на попфолка

„Да изпълняваш фолклор е гордост”, казва Ивелина. Въпреки това е на мнение, че в днешно време е много трудно да се пробие с авторска музика и то в този жанр.

За сестра си казва, че е по-буйната от двете

„Постоянно търсим съвети една от друга. Не се критикуваме, имаме много самоирония и чувство за хумор. За мен тя е най-голямата в България”, смята певицата.

„Хората, които уважават това, което правя, ме знаят като Ивелина Колева. За тези, които не се интересуват от това, с което се занимавам, съм просто сестрата на Преслава”, допълва Ивелина.

„Най-големият успех на Преслава е, че е запазила себе си и че продължава да защитава близките си. Тя е като орлица. Всяка нейна усмивка радва”, казва за сестра си Ивелина Колева.

През април тази година Преслава официално потвърди новината, че е бременна.

„Когато ни каза се зарадвах изключително много. Отдавна мечтаем да си има дете. Знаехме само аз, майка и татко и успяхме да го запазим в тайна. Имаше клюки от много отдавна. Когато го обяви официално, вече успях да го изживея. Вълнувам се много и с нетърпение го очаквам”, разказва Ивелина.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.