Той се оплака от телефонен тормоз от страна на феновете на "Ботев"

Свидетели сме на изстъпления на нашите стадиони, които граничат с думата терор. Явно тези хора не са отишли да подкрепят отбора си, а за да покажат мускули”, заяви в „Здравей, България” президентът на ФК „Славия” Венцислав Стефанов.

Собственикът на "Левски" оприличи инцидента на стадиона на терористичен акт

„Желанието на всички президенти на футболни клубове е да има консенсус при взимането на решения и нещата да се решават на терена”, допълни той.

Според него за футболното хулиганство трябва да има много строги санкции, включително затвор.

СЛЕД ИНЦИДЕНТА НА СТАДИОНА: Слагат нови камери с висока резолюция

По думите му ексцесиите на стадиона са анархия.

„Българинът разбира само от тоягата или да му бръкнеш в джоба. Всичко друго е само пожелателно. Трябват сериозни глоби, спиране на допуск до стадионите, налагане на тежки наказания”, на мнение е Стефанов.

Тартор на агитката на „Левски”: Бомбичката едва ли е хвърлена умишлено по полицайката

Той изрази надежда на двубоя между „Левски” и ЦСКА тази вечер да няма ексцесии.

Президентът на „Славия” се оплака от телефонен тормоз от страна на феновете на „Ботев” през изминалата нощ. Той е предал телефона си в полицията заради постоянни обаждания и заплахи от фенове на "канарчетата". 

Фенове на „Ботев”(Пловдив) беснеят след спорно съдийско решение (ВИДЕО)

Според него номерът му е бил предоставен на запалянковците от ръководството на пловдивския клуб. Такъв телефонен терор е имало и за рефера на двубоя Станислав Ставров, както и за новия шеф на Съдийската комисия Йордан Сталев. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.