Певецът представи новата си песен "Печат на моята душа"

Миро представи в "Здравей, България" новата си песен "Печат от моята душа". Клипът към нея е сниман в Исландия и в България. 

"Не избрах Исландия случайно. Исках да е интересна туристическа дестинация. Спрях се на тази страна заради един водопад. Исках да заснемем златните добруджански жита и Рилските езера, но в България взимането на разрешение се оказа по-трудно", разказа певецът.

Васил Петров: Всяко изкуство е любов (ВИДЕО)

Миро е автор на текста към песента, а музиката е на Димитър Петров. В клипа участват Теодосий Спасов, както и солистката на ансамбъл "Филип Кутев" Нели Андреева. Видеото се радва на много гледания в интернет пространството. Основният наратив е да промениш своята съдба. Според Миро песента вече не е негова, а на всички слушатели. 

"Добрият вкус се възпитава. Същото се отнася и до морала. Редно е да се посочи правилния модел и лошия модел. Но при нас стана модерно да си нагъл и арогантен", смята Миро.

Кои са най-скъпоплатените певици според „Форбс”?

По неговите думи протестиращите в момента искат промяна в системата. Според него българските политици не си дават сметка за огромната сила на това недоволство.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.