Почти сигурно словенският специалист ще поеме националния отбор на Латвия

Наставникът на "Левски" Славиша Стоянович ще се раздели с клуба по взаимно съгласие и повече няма да води „сините“. За раздяла между двете страни се говореше още от края на миналата година, но след идването на новата управа на „Герена“ тя вече е факт.

Почти сигурно словенския специалист ще поеме националния отбор на Латвия, тъй като има такова предложение от Футболната федерация на страната. Заедно със Стоянович от "Левски" ще си тръгнат и доведените от него асистенти Небойша Милошевич и Енвер Чирич.

"Левски" вече е с ново ръководство

Фаворит за заместник на Стоянович е бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев, съобщава gong.bg. Според информацията Дерменджиев още утре ще замине за Кипър, където „сините“ са на подготвителен лагер, като с него ще пътува и новият изпълнителен директор на клуба Павел Колев, който е инициатор на треньорската рокада.

Славиша Стоянович пое "Левски малко" след началото на настоящия сезон, като започна добре начело на „сините“, но в края на годината няколко слаби резултата отдалечиха тима сериозно от лидера Лудогорец. Под ръководството на словенеца "Левски" отпадна и от Купата на България след загуби от Черно море на осминафиналите. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.