То ще се казва „BBC My World" и ще обяснява историите зад новините

Анджелина Джоли ще продуцира телевизионно шоу, за да научи децата как да забелязват фалшивите новини. Актрисата от „Господарка на злото” си партнира с Би Би Си, за да създаде „BBC My World" - ново шоу, което ще „обяснява историите зад новините и ще предлага факти и информация, за да помогне на децата над 13-годишна възраст да се замислят върху належащи международни проблеми", съобщават Би Би Си и БГНЕС.

Джоли съблазнила Пит, вмъквайки се в леглото му гола

Анджелина има шест свои деца и заяви, че иска да създаде програма, която би помогнала на младите хора „да намерят истинската информация и инструментите, от които се нуждаят, за да променят света“.

Дъщеря на Анджелина Джоли сменя пола си

В изявление тя каза: „Като родител съм щастлива, че мога да дам подкрепата си на програма, която има за цел да помогне на децата да научат повече за живота на други млади хора по света и да се свържат с тях. Надявам се, че това ще помогне на децата да намерят необходимата информация и инструменти, за да решат проблемите, които ги вълнуват, използвайки мрежата от хиляди журналисти и множеството езикови услуги на BBC World".

Анджелина Джоли пие чай в компанията на леопарди (СНИМКИ)

Стилът на Джоли през годините (ГАЛЕРИЯ)

Анджелина Джоли - кралица за ден в Лондон (СНИМКИ)

Джоли посети централата на НАТО в Брюксел (ГАЛЕРИЯ)

Анжелина Джоли и Брад Пит, когато бяха влюбени (СНИМКИ)

Анджелина Джоли позира гола за списание (СНИМКИ)