"NOVA възможност за теб" ще даде шанс на 100 български компании за безвъзмездна реклама

В ситуацията на икономическата криза, вследствие на пандемията Covid-19, "Нова Броудкастинг Груп" и "Нетинфо" създават фонд на стойност от 1 милион лева в помощ на малкия и среден бизнес в България. „NOVA възможност за теб“ ще даде шанс на 100 български фирми да популяризират дейността си пред широка публика чрез излъчване на финансирана от новосъздадения Фонд рекламна кампания в телевизионния ефир и в дигиталните активи от портфолиото на мултимедийната група. 

NOVA с единствена по рода си дарителска кампания в борбата с пандемията

"NOVA винаги е била социално ангажирана. Нашата нова кампания има за цел да подпомогне българския бизнес за по-бързо справяне с икономическата криза. Иновативният подход на новосъздадения фонд ще създаде възможност на български компании да получат по-голяма видимост и да преодолеят последствията от пандемията", обясни изпълнителният директор на "Нова Броудкастинг Груп" Николай Андреев.

NOVA ПОМАГА: Пакети с хранителни продукти достигнаха до нуждаещите се (ВИДЕО)

Рекламният пакет на стойност 10 000 лв., от който 100-те компании ще могат да се възползват до 15 август 2020 г., включва излъчване на рекламен спот с дължина до 30-секунди в телевизионен ефир, както и позиционирането му в сайтовете на Нетинфо (vesti.bg, Vbox7.com, abv.bg, sinoptik.bg, gong.bg, edna.bg и други).

Всички желаещи могат да се запознаят с условията за участие и да подадат своите кандидатури за фонда „NOVA възможност за теб“ на адрес https://nova.bg/zateb до 31.05.2020 г. Първите 100 фирми, които отговарят на изискванията, ще получат подкрепа от Фонда за реализиране на рекламна кампания.

"Фирмите, които могат да участват в нашата програма, са български малки и средни предприятия, които развиват бизнес в последните минимум 12 месеца и които до момента не са имали телевизионна реклама. Ще бъде реализирана в нашите телевизионни програми и нашите дигитални медии", обясни Андреев.

Дарители продължават да помагат в битката с коринавируса

Отварянето на Фонда „NOVA възможност за теб“ е поредната стъпка, с която Нова Броудкастинг Груп затвърждава позицията си на социално отговорна компания. В условията на извънредно положение NOVA подкрепи и стартира поредица от кампании в помощ на борбата с пандемията. Инициативата „Заедно“ на служителите помогна на над 400 български семейства изпаднали в нужда. В подкрепа на дарителството, Новините на NOVA започнаха кампания, която обявява имената на „Дарителите“ в национален ефир и чрез онлайн платформите на компанията.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.