Крадците задигнали пари, документи и семейния автомобил

Крадци обраха семейство от София, докато спят. Освен пари и банкови карти, отмъкнали и автомобила им. Случаят е от столичния квартал "Надежда". Обирджиите влезли през балкона. Пострадалите подозират, че са били напръскани с нещо, защото спали непробудно и се събудили с главоболие. Потърпевшото семейство живее на втория етаж.

"Дръжте крадеца": Отнеха телефона на дете във вход на блок в София (ВИДЕО)

„Крадците влизат през балкона и оттам в кухнята. Балконската врата беше оставена отворена. Предполагам, че обирът се е случил между 1 и 2 часа през нощта на 10 срещу 11 юни. Имаме данни, че е теглено от картите по това време”, разказва Добромир Зидаров.

„Дръжте крадеца”: Младежи задигат рекламна масичка

Той предполага, че е използван газ, който да преспи семейството. По време на кражбата в дома на Добромир са той, майка му, съпругата му и детето им. Първа се събужда майката на Добромир, която открива, че телефонът й липсва. Впоследствие открива, че го няма и портмонето й. След това семейството разбира, че са задигнати документите на Добромир, както и семейният автомобил.

 

 

„Дръжте крадеца”: Неизвестни задигнаха автомати, ползвани при подготовка на ловци

„Майка ми спи много леко, но тази нощ се е събудила след 5 часа, а не след 2, както обикновено. Мен и съпругата ми ни боляха главите през следващия ден, имахме и неприятен вкус в устата, чувствахме се замаяни”, сподели Добромир.

Семейството вика полицаи, които им взимат показания. Потърпевшият сподели, че в квартала често се разбиват автомобили, крадци са посегнали и на прането на съседи на Добромир.

Още по темата гледайте във видеото.