"Трябва сами да си събираме парите и да се оправяме", каза още той

Притежателят на 35% от акциите на "Левски" Константин Папазов разкри, че задълженията на "сините" към момента са 5,8 млн. лева. "Трябва сами да си събираме парите и да се оправяме", каза той в студиото на "Здравей, България".

Тити Папазов за срещата с коронавируса, изолацията и страховете

"Появихме се и отървахме "Левски" от мъртвата хватка на неизвестността с акциите на Божков. Но какво наследихме? Липса на благодетел, ситуацията с коронавируса и цялата обстановка в държавата. И затова "Левски" плаща скъпо сега. От неизвестността пред бизнеса страда нашият клуб. Касата на клуба е празна, това е истината", коментира още Папазов.

Тити Папазов: Давам пари на всеки, който ме снима в нарушение на пътя (ВИДЕО)

"Тя може да бъде напълнена чрез голям рекламен договор. Поне 10 фирми си мечтаят и искат да помогнат, защото "Левски" е най-големият потребител в България. Всички обаче чакат да има някаква яснота. Затова трябва съвсем сами да съберем парите, които са нужни да спасят "Левски" от фалит", добави още той.

Целия разговор гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.