Според американския президент мъж е бил прострелян пред Белия дом

Американският президент беше внезапно изведен от залата за брифинги след стрелба край Белия дом. Десетина минути по-късно Тръмп се завърна, за да продължи пресконференцията, посветена на ситуацията с коронавируса.

 

 

 

„Благодаря ви много и съжалявам за случилото се. Имаше стрелба край Белия дом, ситуацията изглежда е под контрол. Искам да благодаря на Тайните служби, че винаги си вършат работата бързо и много ефективно. Но наистина имаше стрелба и някой е откаран в болница. Не знам състоянието на този човек. Изглежда е бил прострелян”, заяви американският президент.

 

 

От "Сикрет сървис" потвърдиха, че на няколко пресечки от Белия дом техни служители са простреляли мъж. Той казал, че има оръжие и ги заплашил. 51-годишният мъж бил откаран в болница, както и служител на "Сикрет сървис", въпреки че властите твърдят, че единствения пострадал е заподозреният. Мъжът е в тежко състояние. Властите установяват самоличността и миналото му.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.