COVID-19 сгъстява кръвта и това води до образуването на кръвни съсиреци

Смъртните случаи от сърдечно-съдови заболявания се увеличават. Причината е коронавирусът, който сгъстява кръвта. Това води до образуването на кръвни съсиреци.

Има храни обаче, които могат да разредят кръвта не по-зле от лекарствата. Вижте кои са те в ГАЛЕРИЯТА ТУК

Още любопитни новини вижте тук: 

Не правете тези неща, когато готвите картофи

Пет ястия, които всяка българка трябва да може да готви

Продуктите, които помагат в борбата с наднорменото тегло

Топлата напитка, с която да преборим всички вируси

Храни за млада кожа (ГАЛЕРИЯ)

Вечеря за дълголетие – какво да изберем, за да сме столетници?

ХРАНИТЕЛНИ АНТИДВОЙКИ: Не яжте тези продукти заедно!

Съвети за правилното хранене по време на пандемия

10 храни за добро здраве и отлична форма (ГАЛЕРИЯ)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

 
Редактор: Габриела Винарова
Източник: БГНЕС