Там стават катастрофи много често

Мост се нуждае от спешно закърпване на пробойните върху двете му платна. Шофьори се оплакват, че постоянно се отварят дупки върху асфалта, които създават опасност при разминаване.

Съоръжението е на входа на Своге. До преди дни оттам преминаваха и тировете, пътуващи от Видин за София, заради ремонтите в участъка до Мездра.

Граждани засадиха коледни звезди в дупки на пътя (ВИДЕО)

След няколко разговора със служители на АПИ се оказва, че снощи мостът е бил закърпен.

„В събота дупките бяха много. Имаше опашка от над 20 камиона. Катастрофи стават много често, а последната е от преди месец, когато беше блъсната жена. Дупките ги няма и със сигурност това се е случило през нощта“, казват минувачи.

 

 

„В събота в късните часове нямаше много трафик. Поздравявам АПИ, че са запълнили дупките. Това е едно временно решение, но те обещаха, че при първа възможност ще се започне и ремонт на пътя“, казва зам.-кметът на Своге Илия Богданов.

Повече по темата гледайте във видеото

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.