Вижте как посрещнаха 2021 спортистите

С пожелания за по-добра и успешна година едни от най-известните ни спортисти споделиха с феновете си как посрещнаха 2021. Христо Стоичков и Димитър Бербатов си останаха в България, а Григор Димитров отново избра красиво и романтично място.

Бившият голмайстор на „Манчестър Юнайтед” избра уютния си дом, за да посрещне 2021 г. Бербатов публикува трогателна снимка със семейството си на фона на красивата заря в София. Пожеланието на благоевградчанинът към всички е кратко и ясно „Честита нова година, хора! Бъдете здрави!”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitar Berbatov (@berbo9)

 

Григор Димитров за пореден път показа, че е изключителен романтик и посрещна новата година на красиво място, а всички негови фенове предполагат, че авторът на снимката, която той публикува в социалните мрежи, е новата му половинка Лолита Османова.

Ето какво пожела Григор на своите почитатели: „Искам да благодаря на всички за подкрепата през тази година, изпълнена с предизвикателства. Развълнуван съм да оставя 2020 в миналото и да започна нова глава от живота си. Пожелавам ви всичко най-добро през 2021-а година.

Христо Стоичков трогна всички с мило пожелание в компанията на своята внучка край камината.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.