Интересът към постиженията му вдъхнови ултрамаратонецът да напише книга

Той е не просто човек, а свръхчовек. Изтичал е над 30 000 километра в четирите посоки на света. Бягал е за благородни каузи, гребал е за болни деца, теглил е пикап в подкрепа на психичното здраве.

Докато прекосява Сахара, халюцинира за печени чушки на чушкопек. Кой би предположи, че е готвил в ресторанти със звезди Мишлен на британския актьор Майкъл Кейн и на легендарния треньор на футболен клуб „Арсенал“ Арсен Венгер. Интересът към постиженията му го вдъхнови да напише книга със заглавие "Да тичаш към себе си".

„Много е трудно човек да тича към себе си и да се опознава. Това е може би най-трудното, но си заслужава. Това е най-важното - да познаваме и разбираме себе си. Ако реша, че съм се догодил, трябва да спра, а аз не искам да спирам. Всеки ден научавам нещо ново за себе си. Искам да продължавам напред и да прогресирам”, разказа ултрамаратонецът Краси Георгиев в ефира на „Събуди се”.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.